پرورش زالو, تکثیر زالو, زالو

لارو زالو و پرورش زالو

لارو زالو و پرورش زالو در تهران

لارو زالو یا زالو لارو

لارو زالو یکی دیگر از انواع زالو در کنار زالوی مولد و زالوی پزشکی از حیث اندازه میباشد. لارو زالو بچه زالوهایی میباشند که به اندازه دانه های برنج و دارای وزن یک گرم و کمتر هستند.
لارو زالو از پیله هایی به نام کوکون که توسط زالوی مولد گذاشته میشود، خارج میشود.

درواقع لارو ، زالو متولد شده است که بعد از مدت ۲۱ روز از کوکون خارج شد و بعد از ۲ هفته باید تغذیه شود چون از مواد مغذی که داخل کوکون بوده و از اون استفاده می کرده خبری نیست و حالا باید به صورت طبیعی و مصنوعی تغذیه شود.

معمولا از لارو زالو نمی شود استفاده پزشکی کرد، با تغذیه ای که می شود. مقداری بزرگتر شود تا به سایز اصطلاحا زالو کبریتی تبدیل شود.

لاروها حدودا بین سایزهای ۱-۲ سانت هستن و به خاطر همین کوچک بودن نمی شود از آنها استفاده پزشکی داشت.

تولید کردن لارو و نگهداری اون بسیار مهم است ، چون اگر لاروی نباشد زالو طلبی وجود ندارد که بتوانیم ازش برای درمان بیماری ها ی مختلف استفاده کرد.

زالوهای مولد بیشتر کوکونهایشان (تخمهایشان) را در خاک لبه استخر یا اسفنج های میانی استخرها میگذارند. کوکونها به وسیله ،کلیتلوم که یک ناحیه غنی از غدد واقع در یک سوم قدامی بدن زالو میباشند، تولید میشوند.

سپس زالو یک ماده مغذی آلبومینی که هیرودوپین نامیده میشود داخل کوکون تزریق میکند، به مرور زمان هیرودوبین به تدریج سفت شده و رنگش از سفید به زرد قهوه ای تغییر میکند. کوکون آستر داخلی ظریفی دارد و با یک ماده پروتئینی اسفنج قهوه ای مایل به زرد پر شده است ، کوکون آب را ذخیره میکند و جنین را از دهیدراتاسیون (کم آبی و خشک شدن) محافظت میکند.
به هنگام بیرون آمدن لارو زالو از توده اسفنجی کوکون ، ما در دو حفره کوچک در هر سر کوکونی که اکنون بیضوی شکل است ، ایجاد می کند.
سوراخها به اندازه تقریبی ۵/. تا ۱ میلی متر هستند و به زالوی جوان کمک میکند که از کوکون رهایی یابد.
لارو زالو بیرون آمده تقریباً ۲-۱ سانتیمتر طول و ۱/۵-۱ میلی متر قطر دارد (از نظر فیزیکی شبیه دانه های برنج) و در جهت تکمیل روند تکاملی اش ، بعد از بیرون آمدن از تخم متحمل دگردیسی نمیشود. وقتی که لارو زالوها از تخم بیرون می آیند، بدنشان اساسا همانند زالوهای بزرگ است با این تفاوت که فقط کمربند تناسلی را دارا نمیباشند. طول مدت جنین زایی بسیار وابسته به دماست که در طبیعت میتوانند از چند روز تا یک زمستان کامل طول بکشد.
در حدود ۲ تا ۳ هفتگی زالوهای جوان قادرند پوست طمعه شان را سوراخ کنند.
البته شایان ذکر است تا بیش از ۳ ماه زالو لارو میتواند بدون غذا زنده بماند.

از آنجا که زالوها پیله هایشان را که شامل ۱۰ تا ۳۰ تخم هستند در خاک ساحل مردابها می گذارند. محتویات مواد معدنی، ترکیبات ، گیاهان و جانوران موجود در منطقه ی ساحلی نقش مهمی در تولید مثل
زالوها به عهده دارند.
قرار دادن پیله ها در مناطق ساحلی ، جایی که زالوهای تازه متولد شده از خشک شدن و غرق شدن در امانند، می تواند به عنوان نوعی از نگهداری اولیه از لارو زالو در نظر گرفته شود.
لارو زالو پس از خروج از تخم ابتدا محتویات نطفه را ترک کرده و به فضایی که از آن خارج شده اند باز می گردند تا تغذیه کنند. سپس زالوهای جوان شروع به تغذیه از مواد کف آب و ارگانیسم های پلانگتونی نموده، سپس به تغذیه از دوزیستان پرداخته و نهایتا به مرحله ی تغذیه از جانوران میرسند.

زالوهای جوان

درون هر کوکون( پیله) به طور متوسط بین ۱ تا ۱۲ عدد زالوی جوان در شرایط متعارف وجود دارد که در زمان تولد کاملا به مادر شبیه بوده و تنها ارگانهای جنسی تکامل نیافته و بالغ نشده اند برای بالغ شدن حتما باید از خون پستانداران در چند نوبت تغذیه کنند.
زالوی جوان پس از خروج از پیله می تواند تا حدود ۳ ماه بدون غذا زنده بماند، البته تا مدتها میتواند به کوکون بازگردد و اگر کوکون سالم باشد از غذا درون آن یعنی هیرودین تغذیه کند.
اندازه زالوهای جوان در هنگام تولد از ۲ سانتی متر تجاوز نمی کند و قطر آنها حدود یک میلیمتر میباشند و پس از همان ابتدای تولد قادر به سوراخ کردن بدن میزبان می باشند.
زالوهای جوان ابتدا از تک سلولیهای موجود در ریشه ی گیاهان آبی و سپس از خون دوزیستان تغذیه میکنند تا اینکه بتوانند در ماههای بعدی پوست پستانداران را سوراخ کنند و از بدن آنها تغذیه کنند.

 

بهترین پرورش و تکثیر زالو لارو در تهران

شرکت زالو برتر بهترین شرکت پرورش و تکثیر زالو اصیل ایرانی در تهران واقع در شرق تهران – پیروزی است، که در زمینه تکثیر و پرورش زالوی مدیسینالیس و اورینتالیس ( زالو لارو ، زالو سوزنی ، زالو آرایشی ، زالو کبریتی ، زالو طبی ، زالو پیش مولد ، زالو مولد ) فعالیت می کند. کارشناسان این شرکت به افرادی که تمایل دارند در زمینه پرورش و تکثیر زالو فعالیت کنند، مشاوره می دهند.

همچنین تمامی عطاری ها، مطب های پزشکی طب سنتی و ایرانی و دیگر مراکز زالودرمانی  در تهران و شهرستان که از زالو برای درمان بیماران استفاده می کنند، می توانند اقدام به خرید زالوی ایرانی از زالو برتر نمایند.

بدون تردید خرید زالو اصیل ایرانی گیرا و با کیفیت بالا که در محیط استریل رشد کرده، می تواند کاربرد بسیار مطلوبی داشته باشد. پس اگر تمایل به خرید این نوع زالو برای استفاده در مراکز پزشکی و درمانی دارید، بهتر است از یک مرکز معتبر اقدام به تهیه آن نمایید.

زیرا سایت های بسیاری هستند که زالوهای وارداتی وربانا را به جای زالوهای ایرانی مدیسینالیس و اورینتالیس به فروش می رسانند. چراکه قیمت این نوع زالوها ارزان تر است و خریداران از آنها استقبال بیشتری می کنند؛ که این مسئله می تواند سلامت انسان ها را به خطر اندازد.

برای تنظیم وقت مشاوره و سفارش زالو با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 02136614661 

09127023770

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *